Show&Dinner

Preston ja Savoy-teatterin yhdessä suunnittelemat Show&Dinner-illat luovat mahtavan kokonaisuuden niin intiimiin kahden hengen illanviettoon kuin myös suurempien seurueiden virkistys -tai viihdeiltoihin.

Show & Dinner -lippu sisältää pääsylipun ja pöytiin tarjoillun menun ravintola Prestossa ennen tai jälkeen esityksen sekä vaatenaulakkomaksun.

Astrid

ASTRID SWAN lauantaina 9.9.2017

Show&Dinner 44€ / 57€ / 63€

Astrid Swan julkaisi maaliskuussa uuden levynsä, From the Bed and Beyond. Levyn kappaleet kertovat hänen sairastamasta rintasyövästä, parantumisesta, kuolemasta – toivosta, surusta ja kaikesta siltä väliltä.

Viisi tähteä Helsingin Sanomissa levylle antanut Jarkko Jokelainen kuvasi sitä: ”Ollakseen levy kuolemasta, albumi on poikkeuksellisen innostava, koskettavan kaunis ja välillä suorastaan viettelevä.”

Astrid Swanin konserttia maustavat taiteilija Tekla Vályn videoteokset, Jere Mönkkösen valotaide ja Yat Cheungin puvustus.

 

MENU
Punaviinirisottoa & italialaista vuohenjuustoa
Vasikkaa Saltimbocca, herkkutattia & marsalaa
Kahvi & Preston Macaron

 

Osta lippu

 

Reuben

TÄNÄ ILTANA REUBEN KAYE: SUCCESS STORY torstaina 12.10.2017

Show&Dinner 42€ / 66€ / 71€

Hillitön, hauska ja kutkuttavan nokkela – Reuben Kaye tuo uuden shown’sa Savoy-teatteriin!

Adelaiden Fringe Festivalin Best Cabaret -palkinnon vastikään pokannut kabareekuningas Kaye kertoo oman tarinansa uutuusesityksessään The Success Story.

Upeiden pukujen, täydellisen meikin, huippumuusikoista kostuvan bändin ja kabareetaiteen lisäksi sisältö ei ole vain glitteriä. Kun ajat ovat vakavat, tarvitaan queer-supersankaria välittämään suvaitsevaisuuden sanomaa ilolla ja älyllä.

MENU
Antipasti Misti
Marsaliviinissä haudutettua häränrintaa & tryffelisipulia

 

Osta lippu