Show&Dinner

ELECTRIC SWING CIRCUS MAANANTAINA 30.4.2018

Show & Dinner 52€ / 79€ / 89€ / 99€

 

Electric Swing Circus -yhtye yhdistää 20-luvun swingin ja kuumat elektrorytmit vaikuttavaksi showksi. Kuusihenkinen yhtye tunnetaan taidokkaan musisoinnin lisäksi visuaalisesti tyylikkäästä lavaesiintymisestään, jonka keskiössä on kaksi laulusolistia.

Miljoonia Spotify-kuunteluja kerryttänyt Electric Swing Circus on villinnyt yleisöä Euroopan lisäksi Australiaa ja Uutta-Seelantia myöten. Vappuaattona kokoonpano nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa.

Kesto n. 2 h, sisältää väliajan

 

MENU

Ilmakuivattua kinkkua, parmesan-piirasta & yrttisalaattia
***
Rapeanahkaista lohta, kevään kasviksia & vermuttikastiketta

***
Vaniljapannacotta, mansikkaa & marenkia

 

Osta lippu

 

 

 

 

 

THE COUNT BASIE ORCHESTRA 1.5.2018

Show & Dinner 57€ / 89€ / 99€ / 119€

Vietä vappupäivä legendaarisen The Count Basie Orchestran seurassa! 

Maailman kuuluisimpiin big bandeihin lukeutuva orkesteri saapuu Suomeen kymmenen vuoden tauon jälkeen. 18 Grammya voittanut orkesteri tuo muhkeaa jazzia Savoy-teatteriin osana Euroopan-kiertuettaan.

 

MENU

Sitruuna-fenkolisuolattua lohta, parsaa & tomaattia

***
Rotukarjan kuvepaistia & punaviini-tattikastiketta

***
Maitosuklaapiirasta

 

OSTA LIPPU

Hercule Poirot ja Lahja Idästä SHOW & DINNER 1.6.2018

Tuoni Studioiden luoma klassinen Hercule Poirot -tarina, jossa vieraat sukeltavat eleganttiin aikakauteen selvittämään kuolleen diplomaatin tapausta. Mysteerin lomassa nautitaan Preston italialaisen keittiön herkullisista annoksista sekä mukaansa tempaavasta tunnelmasta. Hurjan suosion myötä loppuun myynyt Murhamysteeri järjestetään nyt uudestaan, sisältö ja menu ovat samat kuin huhtikuun esityksessä.

Tapahtuman hinta on 74€ sisältäen lipun murhamysteeriin sekä kolmen ruokalajin illallisen.

“Eletään vuotta 1929. Euroopan poliittinen tilanne on veitsenterällä, mikä kiristää myös Suomen ja Venäjän neuvostotasavallan välejä entisestään. Neuvostoliiton hallitus pyrkii rakentamaan siltaa länteen lahjoittamalla Suomelle hyväntahdon merkiksi Murmanskin kuparista valmistetun ja satoja miestyövuosia vaatineen monumentin valmisteilla olevan eduskuntatalon edustalle.

Monumentti on tarkoitus kuljettaa itärajan yli rahtijunalla aseistettujen vartijoiden saattamana, mutta tästä huolimatta Etsivä keskuspoliisi epäilee Suomen valtion turvallisuuden olevan uhattuna. Tämän johdosta kuuluisa belgialainen etsivä Hercule Poirot on pyydetty Suomeen seuraamaan niin monumentin kuljetusta rajan yli, kuin sen luovutukseen liittyviä juhlallisuuksiakin. Seurakseen Poirot saa paikallisen etsivän jonka tutkintametodit saavat jopa mestarietsivän hieromaan ohimoitaan.

Monumentin Suomen valtionjohdolle on tullut luovuttamaan diplomaatti ja entinen neuvostokenraali, joka kuitenkin löydetään suomalaisen hotellin aulasta murhattuna. Niin monumentin kunniaksi järjestetty paljastustilaisuus kuin valtioiden väliset suhteetkin ovat vaarassa, mikäli henkirikosta ei saada selvitettyä pikaisesti. Pahimmillaan konflikti voi ajaa valtiot sotatilaan, eikä maailmanrauhakaan ole taattua.

Löytyykö murhaaja hotellin vieraiden joukosta ja liittyykö tapaukseen kansainvälinen salaliitto? Vai onko taustalla jokin arkisempi motiivi? Lähde ratkaisemaan jopa mestarietsivän harmaita aivosoluja vaivaava tapaus – ennen kuin on liian myöhäistä”.

Olemme osallistujiin yhteydessä sähköpostitse ennen esitys-iltaa jossa kerromme tarkemmin illan kulusta.

Lihamenu

Puhvelinmaitojuustoa, grillattuja kasviksia & pesto Trapanese

***
Oliiviöljyssä haudutettua ankankoipea, juuriselleriä & Marsalaa

***

Maitosuklaapiirasta & pähkinäpralinea

 

Kasvismenu

Puhvelinmaitojuustoa, grillattuja kasviksia & pesto Trapanese

***

Fenkolirisottoa & mustaa tryffeliä

***
Maitosuklaapiirasta & pähkinäpralinea

 

OSTA LIPPU